Heidenhain Technical Center

Heidenhain Technical Center

Heidenhain Technical Center

Vi har skrivit ett nytt samarbetsavtal med Heidenhain Scandinavia AB vilket innebär att vi är Heidenhain tekniskt center för existerande och nya kunder i framförallt norra delarna av Sverige.

-Syftet är att öka vår närvaro samtidigt som vi tillsammans med Maskincentrum ska kunna ge bättre och snabbare support. Vi är mycket glada över att vi får möjligheten att samarbeta med ett företag som Maskincentrum med deras långa erfarenhet och kunskap inom service av verktygsmaskiner. Vi uppskattar även att vi delar samma DNA när det gäller kundnöjdhet, strävan för perfektion och ett driv för att hitta bästa möjliga lösningar, berättar Per Wincent, VD på Heidenhain Scandinavia AB

 

Maskincentrum i Örnsköldsvik AB  |  Tegelbruksvägen 10, 891 55 Arnäsvall  |  Vxl. 0660-26 65 70  | info@maskincentrum.com  | Integritetspolicy >>

Copyright Maskincentrum © | Produktion: CoreIT

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Läs vår integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng