MästarGasell

MästarGasell

MästarGasell

Vi kan nu titulera oss MästarGasell. DI Gasell firar 20år och utser därmed MästarGaseller. För att bli MästarGasell skall man ha blivit Gasellföretag minst 3 gånger under de 20år som priset delats ut. Maskincentrum har inte bara varit det 3 gånger utan dessutom 3 år i rad 2005, 2006 & 2007.

Utav 10 000 företag som genom åren utsetts till Gasellföretag är det endast 1 400 som till hör den exklusiva kretsen som får kalla sig MästarGaseller.

Maskincentrum i Örnsköldsvik AB  |  Tegelbruksvägen 10, 891 55 Arnäsvall  |  Vxl. 0660-26 65 70  | info@maskincentrum.com  | Integritetspolicy >>

Copyright Maskincentrum © | Produktion: CoreIT

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Läs vår integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng