Frekvensstyrda – Skruvkompressorer 90-355 kW (125-500 hk)

Frekvensstyrda - Skruvkompressorer 90-355 kW (125-500 hk)

Frekvensstyrda – Skruvkompressorer 90-355 kW (125-500 hk)

Komplett utbud av frekvensstyrda kompressorer, alla tillverkade för kontinuerlig drift. Fokus är på tillgänglighet, energieffektivitet tillsammans med stort urval av optioner.
Kontakta närmaste partner för mer information och offert som matchar ert behov. Utöver att man spar energi genom att välja frekvensstyrning kan man dessutom välja energiåtervinning. Er samlade besparing blir då betydande men möjliga nivåer upp till 75% av den totalt tillförda effekten.

SKRUVKOMPRESSOR CPVS (132-250KW)

Serien CPVS är en serie kompressorer som är frekvensstyrda. Fokus är bl.a. på låg energiförbrukning och avnacerad styrning. Vår design är dedikerad för frekvensstyrd drift och ger maximal besparing av energi.Utöver det går det att kombinera ett flertal optioner för att ytterligare anpassa er kompressor för just ert behov. Chicago Pneumatic kompressorserie CPVS med varvtalsstyrning gör att du kan reducera dina driftskostnader drastiskt, tack vara att din utrustning arbetar med rätt kapacitet hela dagen. Det är helt enkelt så att frekvensstyrningen sänker varvtalet för att matcha luftförbrukningen, och tack vare det sparar du både energi, pengar och miljö.

För mer info: Länk

Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri energianalys.

Maskincentrum i Örnsköldsvik AB  |  Tegelbruksvägen 10, 891 55 Arnäsvall  |  Vxl. 0660-26 65 70  | info@maskincentrum.com  | Integritetspolicy >>

Copyright Maskincentrum © | Produktion: CoreIT

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Läs vår integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng