Ordermottagning: 0660-26 65 77   

Ny kampanj april 2017 ! 

Chicago Pneumatic erbjuder 5 års fabriksgaranti på alla ingående huvudkomponenter utan extra kostnad.

(Serviceavtal med auktoriserad partner är ett krav)


__________________________________________________________________________________________ 

 

Maskincentrum är stolt återförsäljare & servicepartner till Chicago Pneumatic 

        

 

Våra tjänster gällande tryckluft och kompressorservice:

• Försäljning av Chicago Pneumatics kompressorer och dess luftbehandling

• Installation

• Energianalys -Ta reda på hur mycket din anläggning förbrukar idag!

• Service & underhåll

• Teknisk support 

• Reservdelar till de flesta märken 

 

Kontakt gärna våra säljare för mer information!  

 

 

Chicago Pneumatic

 som funnits sedan 1889 representerar innovativa produkter med en hög produktkvalitet och tillförlitlighet. Chicago Pneumatic's företagstradition bygger på att hitta nya vägar för att tillgodose dina behov idag och imorgon. 

Chicago Pneumaticingår idag som en del av Atlas Copco och tillverkas vid Atlas Copco produktionsanläggningar i Europa.

Chicago Pneumatic har en betydande position på den globala marknaden och har offensiva ambitioner för en fortsatt tillväxt. Försäljningen sker via utvalda återförsäljare och partners.

 

Bekymmersfri tryckluft med Easyair flex!

 

 

 

 

 

 

Maskincentrum erbjuder Easyair flex för att ni inte ska behöva tänka på tryckluftsanläggningen. Abonnera på tryckluft till en fast summa varje månad. Allt ingår - installation, service & underhåll samt möjlighet till förlängd garanti upp till 5 år.

Fördelarna är många med Easyair flex:

• Ni minskar Era kostnader från första dagen
• Fast månadskostnad
• Ni frigör likviditet till den dagliga driften
• Direkt avskrivning via den månatliga leasingavgiften
• Enklare att budgetera Er verksamhet
Fokusera på Er verksamhet - Bekymra Er inte för tillförseln av tryckluft!

Låt oss göra en kostnadsberäkning åt Er.

 

 

     Läs mer om tryckluft i Tryckluftsguiden.

                     Klicka på guiden nedan.

                               

 

 

Oljefria Scrollkompressorer ”Class Zero”

Chicago Pneumatics scrollkompressorer (1,5-5,5 Kw (2-7,5HK)) ger en absolut oljefri tryckluft. Våra kompressorer är certifierade enligt ISO 8573-1 (2010) där ”Class Zero” representerar den absolut högsta luftkvalitén. Exempel på applikationer där ni idag finner dessa kompressorer är: mjölkrobotar, läkemedelsindustri, tandläkare etc. 
Kompressorerna finns att få golvmonterade, tankmonterade samt tankmonterade inklusive kyltork.Dessa modeller är precis som övriga produktutbudet byggda för kontinuerlig drift med smart placerade servicepunkter som säkerställer en låg livscykelkostnad.

För mer info: Länk


 

Frekvensstyrda - Skruvkompressorer 90-355 kW (125-500 hk)

Komplett utbud av frekvensstyrda kompressorer, alla tillverkade för kontinuerlig drift. 
Fokus är på tillgänglighet, energieffektivitet tillsammans med stort urval av optioner. 
Kontakta närmaste partner för mer information och offert som matchar ert behov. Utöver att man spar energi genom att välja frekvensstyrning kan man dessutom välja energiåtervinning. Er samlade besparing blir då betydande men möjliga nivåer upp till 75% av den totalt tillförda effekten.

SKRUVKOMPRESSOR CPVS (132-250KW)

Serien CPVS är en serie kompressorer som är frekvensstyrda. Fokus är bl.a. på låg energiförbrukning och avnacerad styrning. Vår design är dedikerad för frekvensstyrd drift och ger maximal besparing av energi.Utöver det går det att kombinera ett flertal optioner för att ytterligare anpassa er kompressor för just ert behov. Chicago Pneumatic kompressorserie CPVS med varvtalsstyrning gör att du kan reducera dina driftskostnader drastiskt, tack vara att din utrustning arbetar med rätt kapacitet hela dagen. Det är helt enkelt så att frekvensstyrningen sänker varvtalet för att matcha luftförbrukningen, och tack vare det sparar du både energi, pengar och miljö.

För mer info: Länk

Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri energianalys.


 

Skruvkompressor

Våra kompressorer med skruvteknik omfattar ett brett effektområde,
från små modeller som passar i alla verkstäder till mycket större
tillämpningar. (2,2 kW upp till 335 kW)

Skruvkompressorer från Chicago Pneumatic är ledande i design som ger en kostnadseffektiv service och underhåll. Vårt produktutbud av skruvkompressorer är omfattande och ni hittar många olika varianter på energieffektiva tryckluftslösning. För att nämna några varianter så kan ni få produkterna som: golvmonterade, komplett monterat på tank, med eller utan tork, integrerade filter etc.
Chicago Pneumatic är idag det snabbast växande varumärket i Skandinavien.


För mer info: Länk


 

Oljesmorda Kolvkompressorer

De remdrivna kolvkompressorerna är utformade för att ge mer luft och högre tryck för att öka antalet möjliga tillämpningar. Kraftfulla komponenter, optimala luftflöden, mellan- och efterkylare garanterar den tillförlitlighet som krävs inom bil och verkstad, däckverkstad och bensinstationer. Kompressorerna finns i stationära och mobila tillämpningar och med ljuddämpat chassi. Den mest exklusiva är NS89-kompressorn, som drivs av en motor på 25 hk och är monterad på en tank på 900 liter.

För mer info: Länk

 

 

Oljefria kolvkompressorer

Chicago Pneumatic oljefria kolvkompressorer representerar goda prestanda tillsammans med ett högt upplevt värde. De finns idag i många olika varianter och anpassade för olika typer av applikationer. Snabbjobb eller enkla reparationer? De oljefria enheterna lämpar sig för alla typer av underhållsarbete på bilen eller i hemmet. Ingen risk för oljespill och du behöver inte oroa dig för besvärligt serviceunderhåll. 

Produktblad (PDF)

 

 

 

Oljefria dentalkompressorer cleanAIR

Vår nya serie cleanAir finns i storlekarna från 1,5 till 2,5 hk. De är 100% oljefria och passar väl in för livsmedelsindustri, tandläkare och laboratorium där man har behov av 100% oljefri luft. Modellerna finns med eller utan adsorptionstork (-40℃) samt med eller utan ljudisolerad huv.

Produktblad (PDF)

 

 

 

 

 


   

Kyltork, filter och tillbehör

I torkprocessen avlägsnas fukt ur tryckluften. Torr tryckluft minskar risken för korrosionsskador i tryckluftssystemet och förbättrar driftsekonomin för de maskiner och verktyg som ansluts. Chicago Pneumatic har ett komplett sortiment torkar, filter, kondensreningsverk och övriga produkter som alla är anpassade för att möta marknadens högt ställda krav på funktion och kvalitet.

För mer info:Länk