Ordermottagning: 0660-26 65 77   

Förebyggande underhåll (FU)

 

 

 

 

Maskinerna mår givetvis bäst om någon bryr sig om dem hela tiden. Därför är tjänsten FU den vi själva upplever som mest värdefull för våra kunder. Genom de förebyggande underhållet kan du som kund förlänga dina maskiners livslängd och planera renovering och nyinvestering. Samtidigt minimeras risken för oplanerade avbrott.

 Omfattningen av FU anpassas till kundens önskemål och behov. Det förebyggande underhållet följer Teknikföretagens - Allmänna bestämmelser för underhåll, NU15.

Dokumentation

Kvalitetssäkring genom dokumentation i vårt servicenät Access. Underhållsplanerna och alla insatser för varje maskin dokumenteras i vårt servicenät Access som du finner längst upp till höger på hemsidan. Avtalskunder får tillgång till Access och därmed lösenord till inloggning. Alla planer och protokoll för dina maskiner finns tillgängliga via Access 24 timmar om dygnet. Ni får full kontroll på er maskinpark och detta höjer värdet på era maskin då ni senare vill sälja dem. Se det som en digital servicebok för maskinparken. Vi lägger även in dokument, avtal mm i Access så att ni har allting på samma ställe.

Innehåll

Dessa fasta punkter ingår i servicen. Därutöver kan anpassningar göras till kundens övriga önskemål:

Tillståndskontroll
Funktionskontroll 
Justeringar 
Utbyte av slitdelar
Rengöring och smörjning 
Säkerhetskontroll